January 03, 2010

Angeliškas Virginijos gerų metų receptas

Labai maloniai nustebau gavusi "Išbandyti receptai" skaitytojos Virginijos žinutę/palinkėjimą su Naujaisiais Metais. Ji atsiuntė nuostabų geros nuotaikos, laimingo gyvenimo ir šiaip gerumo receptą. Tikiuosi Virginija nesupyks, kad šiuo receptuku pasidalinsiu su visais... Būtinai stengsiuosi pagal šį receptą "gaminti" visus metus... visiems linkiu geriausių metų, mažiau pykčio, pavydo, savanaudiškumo... linkiu optimistiškai pasitikti ne tik laimės akimirkas, bet ir sunkias problemas ir gyventi tarsi rytojaus nebūtų... Tikėkime savimi ir stenkimės nekurti priešų mus supančiuose žmonėse!

Porcijos: visiems metams
Kalorijos: 0 kcal!!!
Trukmė: metai
Patiekalą metams ruošiame taip:
Imame 12 menesių. Švariai nuvalome pavydą, pagiežą, pedantiškumą ir padaliname i 30 ar 31 dalį. Atsargų turi pakakti visiems metams.
Patiekalą kiekvienai dienai ruošiame taip:
Imame 1 dalį darbo,
2 dalis geros nuotaikos ir humoro,
Pridedame 3 šaukštus optimizmo,
1 šaukštelį tolerancijos,
1 grūdelį ironijos ir truputį taktiškumo.
Po to, tą masę užpilame didžiule meile. Patiekalą puošiame dėmesingumo puokštelėmis ir kasdien su džiugesiu jį dalijamės...


AČIŪ AČIŪ AČIŪ VIRGINIJAI UŽ RECEPTĄ!!!
Grįžti į pradinį puslapį/Return to the main page/Ritorna alla pagina principale

1 comment:

Anonymous said...

labai saunus palinkejimas-receptas visiems metams :) pasistengsiu ir as pagal si recepta gyventi visus siuos metus :) aciu Renata kad pasidalinai siuo receptu:)

 
Copyright 2009-2012 Išbandyti receptai. Powered by Blogger