December 10, 2009

Pradžių pradžia...

Sėdžiu jau 10 minučių prie kompiuterio ir nežinau kaip įvardinti tą pradžių pradžią.

Ar pradžia buvo kai būdama 3 metų aš pasilipusi ant kėdės jau norėjau padėti močiutei gaminti virtinius (ji juos vadino "šaltanosiais")?...

Ar pradžia prasidės nuo šio tinklaraščio?

O gal tos pradžios negalima įvardinti?

Juk, kai eksperimentuoji, vieną dieną gali patirti triumfą, o kitą - fiasko. Bet kaip sako liaudies išmintis: reikia nebijoti patirti fiasko, kad atrastum kažką įdomaus.

Paskaičiau "kolegių" tinklaraščių pradžias, rašo, kad jas paskatino vyrai (šypt). Šaunuoliai tie vyrai!!! Man nutiko lygiai taip pat... Eksperimentas po eksperimento ir štai jau nemažas šusnis receptų susikaupė.

Mano receptų kilmė pati įvairiausia: draugai, giminės, knygos, internetas, kelionės.

Pirmą kartą visada bandau, žingsnis po žingsnio, gaminti pagal originalų receptą, bet tinklaraštyje pirmų bandymų nepublikuoju (nebent jie būtų idealūs). Vėliau ragauju, analizuoju ir gaminu antrą kartą taip, kaip man atrodo, kad būtų skaniau.
Su jumis pasidalinsiu savo kuklia, subjektyvia skonio samprata ir būsiu patenkinta, jei tie skoniai kartais sutaps...

Maisto ruošimas yra neišvengiama mūsų kasdienybė. Pagalvokime, kad būtume linksmesni, kartais reikia tiek nedaug: su meile pagamintos vakarienės ir plazdančios žvakės šviesos, puodelio karštos arbatos ir gabalėlio naminio pyrago, šilto žvilgsnio, bučinio į skruostą, apkabinimo...

Gyvenimas yra kūryba, o kūryba neegzistuotų be meilės. Meilės gyvenimui, sau, žmogui, gamtai, maistui, sportui ir taip be galo... Jos aš jums ir linkiu!!!

No comments:

 
Copyright 2009-2012 Išbandyti receptai. Powered by Blogger