December 06, 2023

2023 Kalėdų Konkursas


Taigi taigi... Iki Kalėdų liko visai nedaug!

Ar kepate ir dekoruojate imbierinius sausainius, namelius, kuriate rankų darbo tvarias Kalėdų dekoracijas?

Jei taip, tada šis konkursas yra būtent Jums.

Sudalyvauk šiame konkurse!

Neslėpk savo darbų, pasidalink ir įkvėpk kurti kitus. 

Prizas tikrai bus vertas dėmesio!!! Greitu metu stengsiuosi sudėlioti rinkinį taip, kad galėčiau nufotografuoti ir taip dar labiau paaštrinti norą dalyvauti. Rinkinys bus su tradiciškais Šveicariškais skanėstais (nes šiuo metu gyvenu šioje šalyje).

Imbierinis namukas gali būti pagamintas net iš pirktų sausainių, nes vien jam sulipinti (nekepant sausainių) reikia sizifiškų pastangų. Kaip klijus reikia naudoti degintą cukrų.
Idėjas ir receptus galite rasti senesnių metų konkursų nuotraukose:


KONKURSO
TAISYKLĖS:

1. Savo darbų nuotraukas (mažiausiai 3, kad įsitikinčiau, kad tai tikrai Jūsų darbas) atsiųsk man el. paštu: isbandytireceptai@gmail.com

2. Konkurse gali dalyvauti visos su Šv. Kalėdomis ir net Naujaisias Metais susijusios nuotraukos. O jose turi būti pavaizduotos jūsų rankų darbo šventinės vaišės arba dekoracijos: sausainiai, namukai, pyragai, kepsniai, vainikai, rankų darbo Kalėdų eglutės, rankų darbo žaisliukai, įvairios šventinės interjero dekoracijos, girliandos, žvakės, atvirutės ir kt.

3. SVARBU: Nevok ir nekopijuok nuotraukų iš kitų internetinių svetainių, nes nuotraukų kilmė bus tikrinama!!! Įtartinos kilmės nuotraukos konkurse nedalyvaus!

Visas galutinio darbo nuotraukas talpinsiu socialinėje erdvėje "Facebook" puslapyje, kataloge 2023 m. Kalėdų konkursas.

Laimingąją nuotrauką išrinksiu aš. Taip pat stipriai atsižvelgsiu į Jūsų balsus (todėl drąsiai kvieskite visus draugus už jus balsuoti), vertinsiu kūrybingumąišradingumą, kantrybę


Maža rekomendacija:
 pagrindinio darbo nuotrauką stenkitės fotografuoti dienos šviesoje, o ne vakare prie dirbtinės šviesos, taip ji bus daug gražesnė.

Vis dar noriu pasidžiaugti Ingridos darbu, jis mane tais metais taip įkvėpė savo nepaprastu originalumu, estetika ir kruopštumu.

Justinos darbas - rankų darbo Kalėdų eglutės žaisliukai, ankstesniais metais taip pat buvo įvertinti prizu.

Daugiau įkvepiančių darbų ieškokite Pinterest.
Ideas from Pinterest


Konkursas baigiasi 2024 m. sausio 6 d.

Nuotraukas į konkursą priimu iki 2024 m. sausio 3 d. 24.00 val.. Vėliau atsiųstos nuotraukos konkurse nebedalyvaus. Nuo sausio 3 d. iki 6 d. galėsite TIK balsuoti už jau konkurse dalyvaujančias nuotraukas!

No comments:

 
Copyright 2009-2012 Išbandyti receptai. Powered by Blogger