December 19, 2012

2012 metų Kalėdų konkursas "Unikalumas slypi paprastume"

Taigi taigi, liko vos keletas dienų iki Šv. Kalėdų... Be abejo jų laukiate, ar ne?

Šiais metais uždelsiau su Kalėdiniu konkursu, nes mano planuotas prizas vis dar nepasiekė mano rankų (dėl pašto kaltės). Bet jis jau pakeliui ir jei viskas bus gerai (nedings) vienam iš Jūsų padovanosiu tą YPATINGĄ, TĄ SKANIĄJĄ, TĄ NEPAKARTOJAMĄ, TĄ NAUJAI IŠKEPTĄ geriausių Lietuvos tinklaraštininkų bendro darbo vaisių - knygą "Gyventi skanu"

Jei dings, padovanosiu ką nors kita (šypt). Bet tikiuosi to daryti neprireiks.

Nuotraukoje 2012 metų pagrindinis prizas: Alma littera knyga "Gyventi skanu"
302703_10151085291221292_117369566_n
Šiais metais šiek tiek pakeisiu konkurso temą, nes Jums jau turbūt pabodo kasmet žiūrėti vien tik į dekoruotus imbierinius sausainius ir namukus (čia visi 2010 metų konkurso dalyviai, o čia visi 2011 metų konkurso dalyviai).

Taigi, kaip ir kasmet kartoju klausimus...

Ruošiesi Kalėdoms ir Naujiesiems metams? Vaišini šeimą ir svečius, o gal gamini rankų darbo dekoracijas? Lipdai, siuvi, pieši, drožinėji, kepi ir t. t.??? Nori pasidalinti savo darbo rezultatais ir laimėti dėmesio vertą prizą?

Tada sudalyvauk šiame konkurse!

Konkurso tema "Unikalumas slypi paprastume".

TAISYKLĖS:
1. Savo darbų nuotraukas (mažiausiai 3, kad įsitikinčiau, kad tai tikrai Jūsų darbas) atsiųsk man el. paštu: isbandytireceptai@gmail.com

2. Konkurse gali dalyvauti visos su Šv. Kalėdomis ir net Naujaisias Metais susijusios nuotraukos. O jose turi būti pavaizduotos jūsų rankų darbo šventinės vaišės arba dekoracijos: sausainiai, namukai, pyragai, kepsniai, vainikai, rankų darbo Kalėdų eglutės, įvairios šventinės interjero dekoracijos, girliandos, žvakės, atvirutės ir kt.

3. SVARBU: Nevok ir nekopijuok nuotraukų iš kitų internetinių svetainių, nes nuotraukų kilmė bus tikrinama!!! Įtartinos kilmės nuotraukos konkurse nedalyvaus!

Visas galutinio darbo nuotraukas talpinsiu veidaknygės fanų puslapyje, kataloge 2012 m. Kalėdų konkursas.

Nežinai kokią nuotrauką siųsti??? Aplankyk mano Pinterest katalogą "Christmas mood is in the air". Ten, temą atitinkančių idėjų tikrai netrūksta...

Nuotraukoje žemiau: Kalėdų dekoracijų ir vaišių idėjos iš Pintrerest Nature tema
Ideas from Pinterest

Laimingąją nuotrauką išrinksiu aš. Vertinsiu kūrybingumą, išradingumą, pateikimą ir estetiką. Atsižvelgsiu ir į Jūsų balsus, todėl kviečiu aktyviai dalyvauti, balsuoti, dalintis receptais ir komentuoti!!!

Maža rekomendacija:
pagrindinio darbo nuotrauką stenkitės fotografuoti dienos šviesoje, o ne vakare prie dirbtinės šviesos. Taip ji bus daug gražesnė.

Laimingąjį skelbsiu 2013 m. sausio 5 d.

Nuotraukas į konkursą priimu iki 2013 m. sausio 2 d. 24.00 val.. Vėliau atsiųstos nuotraukos konkurse nebedalyvaus.

Sėkmės!!!!

No comments:

 
Copyright 2009-2012 Išbandyti receptai. Powered by Blogger