November 17, 2011

2011 metų Kalėdų konkursas

Taigi taigi, liko maždaug mėnuo laiko iki Šv. Kalėdų... ar laukiate?

O ar laukiate Kalėdinio konkurso? Manau jau pats laikas jį skelbti!

Kadangi man labai patiko praeitų metų Kalėdini konkurso tema, šiais metais vėl norėčiau ją pakartoti. Tikiuosi tai taps malonia, miela ir žaisminga mano tinklaraščio tradicija...

Taigi, dar pakartoju klausimą: ruošiesi Kalėdoms ir mėgsti kepti imbierinius ar paprastus dekoruotus sausainius!? Mėgsti su vaikais ar draugais lipdyti imbierinius namukus!?

Tada sudalyvauk šiame konkurse!

Konkurso pagrindinis prizas 6 žaismingi ir spalvingi keraminiai indeliai su taškučiais.
Jų paskirtis gali būti labai įvairi:
2011 metų Kalėdų konkurso pagrindinis prizas
Pagrindinis prizas - 6 spalvingi keraminiai indeliai su taškiukais

Paprastų dekoruotų sausainių receptą galite rasti čia.

Imbierinių sausainių receptą galite rasti čia.

Imbierinis namukas gali būti pagamintas net iš pirktų sausainių, nes vien jam sulipinti (nekepant sausainių) reikia sizifiškų pastangų. Kaip klijus reikia naudoti degintą cukrų.
Kitus naudingus patarimus, idėjas ir receptus galite rasti praeitų metų konkurso nuotraukų kataloge prie komentarų, kurių buvo tikrai nemažai!

praeitais metais šį konkursą laimėjo Daiva su savo saldžia šventine kompozicija
Daivos namukas

KONKURSO TAISYKLĖS:

Taigi, nufotografuok gamybos procesą (ne mažiau kaip 2 gamybos proceso nuotraukos) ir galutinį darbą (1 nuotrauka) ir atsiųsk man el. paštu: isbandytireceptai@gmail.com

SVARBU: Nevok ir nekopijuok nuotraukų iš kitų internetinių svetainių, nes nuotraukų kilmė bus tikrinama!!! Įtartinos kilmės nuotraukos konkurse nedalyvaus!

Visas galutinio darbo nuotraukas talpinsiu veidaknygės fanų puslapyje, kataloge 2011 m. Kalėdų konkursas.

Šį kartą laimingąją nuotrauką išrinksiu aš. Vertinsiu kūrybingumą, išradingumą, pateikimą, estetiką, todėl stenkitės ne tik gražiai iškepti ir nudekoruoti, bet ir nufotografuoti.

Daugiausiai Jūsų balsų surinkusiai nuotraukai atiteks paguodos prizas-siurprizas, todėl kviečiu aktyviai dalyvauti, balsuoti ir komentuoti!!!

Maža rekomendacija:
pagrindinio darbo nuotrauką stenkitės fotografuoti dienos šviesoje, o ne vakare prie dirbtinės šviesos, taip ji bus daug gražesnė.
Gamybos proceso nuotraukų nevertinsiu ir nedemonstruosiu, todėl jos gali būti visai negražios (šypt). Jų prašau vien tam, kad įsitikinčiau, kad darbas tikrai Jūsų.

Konkursas baigiasi 2011 m. gruodžio 29 d.

Nuotraukas į konkursą priimu iki 2011 m. gruodžio 24 d. 24.00 val.. Vėliau atsiųstos nuotraukos konkurse nebedalyvaus. Nuo 24 d. iki 29 d. galėsite TIK balsuoti už jau konkurse dalyvaujančias nuotraukas!

Sėkmės!!!!

1 comment:

aure said...

Labai šaunus konkursas :) Dalyvaujam!

 
Copyright 2009-2012 Išbandyti receptai. Powered by Blogger