October 26, 2010

2010 metų Kalėdų konkursas


Ar laukiat Kalėdinio konkurso?


Iš komentarų veidaknygėje supratau, kad prizas Jums pasirodė pakankamai patrauklus, ir esate pasirengę pamiklinti rankeles ir jį laimėti.

Kas dar nepastebėjote, laimingasis laimės štai tokį linksmą kiaušinių valgymo pagalbininką!
Žmogeliukas kiaušiniui prilaikyti, kūjis - įdaužti, o šaukštas - valgyti. Kepurė, kad kiaušinis neatvėstų.

Kiaušinukas

Šį kartą konkursas kulinarinis.


Ruošiesi Kalėdoms ir mėgsti kepti imbierinius ar paprastus dekoruotus sausainius!? Mėgsti su vaikais ar draugais lipdyti imbierinius namukus!? Tada sudalyvauk šiame konkurse!

Paprastų dekoruotų sausainių receptą galite rasti čia.

Imbierinių sausainių receptą galite rasti čia.

Imbierinis namukas gali būti pagamintas net iš pirktų sausainių. Nes vien jam sulipinti (nekepant sausainių) reikia sizifiškų pastangų. Kaip klijus reikia naudoti degintą cukrų.

mano 2009 metų Kalėdoms nulipdytas imbierinis namukas
Imbierinis kalėdinis namaukas

Nufotografuok gamybos procesą (ne mažiau kaip 2 gamybos proceso nuotraukos) ir galutinį darbą (1 nuotrauka) ir atsiųsk man el. paštu: isbandytireceptai@gmail.com.

SVARBU: Nevok ir nekopijuok nuotraukų iš kitų internetinių svetainių, nes nuotraukų kilmė bus tikrinama!!! Įtartinos kilmės nuotraukos konkurse nedalyvaus!

Visas galutinio darbo nuotraukas talpinsiu veidaknygės fanų puslapyje, kataloge 2010 m. Kalėdų konkursas.

Laimės nuotrauka, už kurią balsuos daugiausia žmonių.

Konkursas baigiasi 2010 m. gruodžio 27 d.

Nuotraukas į konkursą priimu iki 2010 m. gruodžio 21 d. 24.00 val.. Vėliau atsiųstos nuotraukos konkurse nebedalyvaus. Nuo 22 d. iki 27 d. bus galima tik balsuoti už jau konkurse dalyvaujančias nuotraukas!


Sėkmės!!!!

8 comments:

Raimonda said...

Labai grazus tavo namukas Renatele :)

Renata said...

Ačiū Raimonda!

Asta said...

O aš su klausimėliu, ar galima dalyvauti tik su šiais metais gamintais kepiniais, ar galima ir su pernykščiais, jei nuotraukas turiu? (tokiu atveju tie kepiniai jau būtų pernai publikuoti mano tinklaraštyje..). Ačiū už atsakymą :)

Renata said...

Asta,
Kadangi konkursas tęsis iki gruodžio 27 d., tikiuosi, kad dalyvausite su naujais kepinukais, bet jei naujų kepti neplanuojate, atsiųskite senas nuotraukas...

Agne said...

Dar karta noriu pasitikslinti, ar tikrai galiu naudoti pirktini namuka, o tik puosti pati?

Renata said...

Žinoma, Agne ;)

daividija said...

kodel man neina issiust nuotraukos?raso,neteisingas adresas???

Renata said...

Daividija, nežinau, patikrinkit dar kartą ar viską teisingai suvedėte isbandytireceptai@gmail.com , nes daugybė žmonių jau atsiuntė, vadinasi, adresas teisingas, o gmail dėžutė irgi negali būti perpildyta, pati net pabandžiau iš kito pašto atsisiųsti ir tikrai veikia. Gali būti, kad Jums visų nuotraukų neprikabino, per didelis failas ir dėl to neišsiunčia... arba nukopijavote su taškeliu pabaigoje...pabandykite dar kartą!

 
Copyright 2009-2012 Išbandyti receptai. Powered by Blogger